Bob herceg és Sybill

2019.07.25. 16:26

Királyi Operett Napokat rendeznek péntektől vasárnapig

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg első alkalommal július 26-a és 28-a között a Királyi operett napokat a megyeszékhelyen, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ szabadtéri színpadán.

FMH, V. Varga József

Fotó: FMH-Archív

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Igazán kellemes, nyár esti kikapcsolódást ígér a zenés programsorozat. Pénteken Horváth Elemér Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kedvenc operettdallamokat játszik 18.15 órától a gasztroudvarban, hangolva egyúttal a közönséget a nagyszínpadon 19.30 órakor kezdődő Királyi operett gálára. A Keller János rendezte műsorban az operett hagyományait követve a műfaj klasszikus karaktereivel – primadonnák, bonvivánok, szubrettek, táncos komikusok – szórakoztatják a nagyérdeműt a nyitó estén. A szólisták (Lukács Anita, Vadász Zsolt, Füredi Nikolett, Bot Gábor, Váradi Eszter Sára, Keller János, valamint két ifjú tehetség, Szűcs Enikő és Tarlós Ferenc) és a tánckar forgatagához a gyönyörű dallamokat a Sturcz Szmollbend szólaltatja meg. A napot 22 órától Gerner Csaba és Várfi Sándor Hacsek és Sajó kabaréja zárja.

Fotó: FMH-Archív
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A szombat esti menü Bécsi szeletek, Lehár darabokkal! lesz az udvarban, Kopiás Gabriella fuvolaművész és Fornai Miklós zongoraművész közreműködésével, majd 19.30 órakor kezdődik a Magyar Zenés Színház előadásában Huszka Jenő Bob herceg című regényes operettje. A főbb szerepekben Kállay Bori, Dósa Mátyás, Bodor Szabina, Bozsó József és Gerner Csaba látható. A rendező Bozsó József. A szombati programon A tánc ezer arca produkcióval 22 órától a Táncverzum együttes lép fel, közreműködik Váradi Eszter Sára és Keller János.

Vasárnap a múlt század dallamai csendülnek fel a Casablanca Klub előadásában, azután a nagyszínpadon 19.30 órától Jacobi Viktor Sybill című operettjét viszi színre a Nívót Produkció. A főbb szerepekben Vörös Edittel, Sáfár Mónikával, Teremi Trixivel, Kiss Zoltánnal és Domoszlai Sándorral. Az előadást Teremi Trixi rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában