Kultúra

2013.07.31. 11:34

A Gójóstól és barátai a Völgy Katica Színpadán

Taliándörögd - Zselenszky egy szál gitárral zenélte-mondta dalait a Völgyben, rendelt Téboly-doktor, burleszk-bár varázsolt, koncertezett az Országos Hiánycikk.

V. Varga József


Gyémántok a lánynak - Ignácz Daniella (b), Tóth Dominika és Láng Anikó zenés produkciója a burleszk-bárok hangulatát idézte (Fotó: V. Varga József)

A székesfehérvári-szabadbattyáni Gójóstól Baráti Társaság és barátai számos produkcióval szerepeltek, szerepelnek vasárnapig a Művészetek Völgyében. Amint Kozma Katalin elmondta: a színi előadások, bemutatók, koncertek helyszíne ezúttal is a Katica Udvar Dörögdön, ahol van minden, mi szemnek, fülnek, elmének kedves. A Gójóstól Társulat nyolc produkcióval készült az idén. A következőkkel: Beugró, Konti Gábor: Az emberiség sorsa, Luminescence fényjáték, Mélácska, Burleszk-est, Varga Péter Dávid: Kész téboly! és Téboly-doktor, VerSzeánsz. A koncertek egymást követték, követik a tíz nap során. Fellépett, fellép az Országos Hiánycikk, a La Petite Mort Trió, a Zenekör, az Osonó Poszáták, a Vakondos Unplugged, Major Bálint, Török-Zselenszky Tamás, Gimpel Tomi és a Cirkusz-KA Trió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!