Kultúra

2011.03.14. 03:29

Kultúrkocsmázás

Székesfehérvár - A város első kocsmaszínházában legutóbb Grecsó Krisztián olvasott fel műveiből, lágy jazzdallamok mellett, s már készül a Kafkabeat első önálló műsora is.

Lovász Lilla

Szerdánként kocsmaszínházi előadásra számíthat az, aki a Kafkabeatben tervezi tölteni e hétköznap estéket. A szervezők azonban gondoskodnak róla, hogy lehetőleg mégse legyen annyira hétköznapi az időtöltés. Az elmúlt alkalommal Grecsó Krisztián kortárs író, költő olvasott fel a Kafkabeatben lassan hagyománynak számító nem író-olvasó találkozón . Március 16-án pedig újabb fejezet kezdődik a kultúrkocsma életében: megrendezik első, önálló produkciójukat, mellyel később - úgymond - házalnak is. Horváth Gergő előadásában Garaczi László Pompásan buszozunk! című regényéből hallhat részleteket a közönség szerdán. A házi bemutató egész estés változatát az idei Kortárs Művészeti Fesztiválon szeretnék bemutatni majd az alkotók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!