Külföld

2012.01.20. 10:22

Horror: Levágott fejjel pózolt (fotó 18+)

Két kisgyerek talált rá a hátborzongató képekre egy elveszett telefonban. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

feol.hu

A gyerekek által megtalált telefonban szörnyű képre bukkantak: egy férfi levágott fejjel a kezépen pózolt. A fotón a férfi vigyorog a kamerába, miközben egy emberi fejet tart a kezében.

A fotót tároló telefonra egy árokban találtak rá a tizenéves gyerekek Angliában. A készüléket átadták az apukájuknak, aki megpróbálta kideríteni, kié lehet. Ezért megnézte a kártyát a számítógépéhez csatolva, de amikor megnyitotta a fájlokat, ezt a szörnyű képet látta meg.

"Ez olyan, mint amikor az ember talál egy pénztárcát, és belenéz, hogy kiderítse, kié lehet" - mesélte az apa. A gyerekek sikongattak és kirohantak a szobából, mikor meglátták a fotót apjuk gépén. "A nagyobbik gyerek nem akar beszélni róla, erős trauma érte, mikor meglátta a képet."

A képen látható férfiról kiderült, hogy balzsamozóként dolgozik. A fotó miatt munkahelyén eljárás indult ellene, valószínűleg ki fogják rúgni.

A fej egy vonat által elgázolt férfihoz tartozik.

A rendőrség nyomoz az ügy kapcsán.

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!