több száz résztvevővel

2018.05.24. 09:00

Sportnapot rendezett a Székesfehérvári Diáktanács a Bregyóban

A Székesfehérvári Diáktanács által szervezett sportnapot szerdán tartották a Bregyó-közi Sportcentrumban, több száz általános és középiskolás fiatal részvételével.

Sági Zoltán

A kispályás foci mellett a streetball is nagy népszerűségnek örvendett

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Mészáros Attila alpolgármester megnyitójában a résztvevőknek megköszönte az immár harmadszor megrendezett sportnapon való nevezést, a versengő csapatoknak és az egyéniben indulóknak sok sikert kívánt, köszönetet mondott a Székesfehérvári Diáktanács szervezőmunkájáért – és örömét fejezte ki, hogy a Videoton FC, az Alba Fehérvár illetve a Fehérvár AV19 játékosai is megjelentek a rendezvényen.

 

Külön köszöntötte még a győri Városi Diák Fórum küldöttségét is, akik szintén neveztek a válogatókra. A színpadon ezt követően Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke csatlakozott a köszönetnyilvánításokhoz. A megnyitó után Tamás Krisztián és Tóth Bence, a Videoton FC, valamint Kovács Ákos és Alhaji Mohammed, az Alba Fehérvár játékosai adtak rögtönzött interjút a színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában