Nagy becsben tartva őket

2019.12.27. 07:15

Idősek karácsonyát tartottak Sárkeresztesen

Idén is együtt ünnepelt a falu az idősekkel.

Palocsai Jenő

A kiadós vacsora előtt zenés műsor szórakoztatta a megjelenteket az Idősek karácsonyán Fotó: Igari Balázs

Közel száz 67 év feletti jelent meg az önkormányzat által hagyományosan megszervezett Idősek karácsonyán, ahol elsőként Krähling János polgármester ünnepi szavait, majd pedig Dudar Feri énekes, mulatós, valamint karácsonyi hangulatú dalait hallgathatták a megjelentek. A műsort követően kétfogásos vacsorával vendégelték meg az időseket, akiknek csak élvezniük kellett a tartalmas estét, ugyanis az önkormányzat dolgozói teljes mértékben kiszolgálták őket.

A kiadós vacsora előtt zenés műsor szórakoztatta a megjelenteket az Idősek karácsonyán Fotó: Igari Balázs / Fejér Megyei Hírlap

Sárkeresztes vezetése nem fogadott el semmilyen kifogást, mindenkinek ott kellett lennie. Ha valaki nem tudta megoldani, hogy a rendezvény helyszínére, a művelődési házba jusson vagy utána haza, azt az önkormányzat a saját tulajdonú kisbuszával szállította.

Az idősek szíve megtelt ünnepi hangulattal, de zsebük sem maradt üres. Búcsúzáskor fejenként tízezer forintot és egy csomag szaloncukrot kaptak ajándékba. Sajnos többen is voltak, akik a megromlott egészségük miatt nem vehettek részt az ünnepségen, ők otthonaikban vehették át az ajándékcsomagokat és a támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában