fejlesztési és együttműködési lehetőség

2020.02.05. 07:05

Eredményesebben lobbizhatnak így a Sárrét-menti települések vezetői

A Sárrét-menti települések vezetőinek megismerkedése és az együtt gondolkodás céljából Bognár József, Úrhida polgármestere találkozót kezdeményezett az érintett önkormányzatok első embereivel.

V. Varga József

Kőhegyi László (b), Varga Tünde, Bognár József, Szabó Ildikó és Óber Erika Fotó: Úrhida, önkormányzat

Varga Tünde Nádasdladány, Kőhegyi László Sárkeszi, Óber Andrea Sárszentmihály és Szabó Ildikó Szabadbattyán polgármesterével elsősorban az úrhidai útról a 8-as számú főútra (a fehérvári elkerülő útra) történő ráhajtás problémájáról egyeztettek, de szóba került több, a térséget érintő fejlesztési és együttműködési lehetőség is – mondta el lapunknak Bognár József.

Kőhegyi László (b), Varga Tünde, Bognár József, Szabó Ildikó és Óber Erika
Fotó: Úrhida, önkormányzat

Egyebek között a Fehérvár és Úrhida, illetve Sárszentmihály közötti út felújításának szükségessége; a szociális társulás bővítési eshetősége; a Giro d’Italia kerékpáros verseny lehetőségeinek minél jobb kihasználása; a megyeszékhely és a Sárvíz-menti települések kerékpárút-esélyei; a közös turisztikai és idegenforgalmi lehetőségek feltárása. Mindannyian egyetértettek abban, hogy csak közösen tudnak eredményesen lobbizni a térség gondjainak megoldásáért, így ezeket a megbeszéléseket rendszeressé teszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában