Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete

2017.10.20. 09:30

Diabétesz Világnap: cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek

A Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete egy sikeres pályázatnak köszönhetően több településen is oktatóprogramot valósíthat meg Cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek címmel.

FMH

Fotó: Archív

November 14-e a Diabétesz Világnapja, melyhez minden évben saját programmal csatlakozik Székesfehérvár Önkormányzata, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakorvosai és a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete. A FEMECE idén egy oktatóprogrammal is készül, a megye több települését bevonva. Legközelebb Csóron (október 12.), majd Móron (október 19.), Dunaújvárosban (október 20.), Enyingen (október 25.) és a Fehérvári Civil Központban (november 11.) várják majd az érdeklődőket. A cél, hogy a megyében széles körben megismerjék a cukorbetegség tüneteit, a betegek környezetében élők is rendelkezzenek alapismerettel arról, hogy mit tegyenek (vagy ne tegyenek), ha a cukorbeteg rosszul lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában