Május 1.

2019.05.02. 15:56

Családi napot tartottak a rendőrök Előszálláson

A dunaújvárosi rendőrök is képviseltették magukat a rendezvényen.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2019. május 1-jén megrendezett családi napon érdekes és színes programokkal várták a rendezvényre kilátogatókat Előszálláson – írja a police.hu.

Az egyenruhások vagyonvédelmi kiadványokkal és hasznos prevenciós tanácsokkal látták el az érdeklődőket, akiknek a nap folyamán lehetőségük nyílt kipróbálni az úgynevezett „drogszemüveget”, vagyis a bódult állapotot imitáló eszközt, KRESZ tesztet tölthettek ki, valamint kockakirakó játékban bizonyíthatták a közlekedés szabályaiban való jártasságukat.

Fotó: police.hu

A látványos programok során a megjelentek megtekinthették a rendőrségi szolgálati kutyás bemutatót, továbbá a kerékpárral érkező érdeklődőknek lehetőségük nyílt arra is, hogy regisztráltassák kétkerekű járműveiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával minden, a kerékpárra vonatkozó adat rögzítésre kerül, amely egy esetleges későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti és elősegíti, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában