hazai pontvadászat

2018.03.16. 20:59

A Jászságban szerepel az Alba Fehérvár

A nemzetközi kupától hétközben búcsúzó Alba Fehérvár kosarasai szombaton a JKSE vendégei lesznek.

Horog László

Keller Ákos pontjai is kellenek Jászberényben Fotó: Pesti Tamás

Kedden a Juventus Utena ellen búcsúzott a nemzetközi porondtól Dzunic Branislav együttese, akiknek a litvánok jelentették a végállomást. Ennek ellenére nem lehet panasz a fehérváriak szereplésére a FIBA Europe Cup sorozaton: tavaly a második csoportkörben estek ki, ezúttal mindkét kvartett küzdelmeit túlélték, de a litván középcsapat már túl nagy feladatnak bizonyult. Az első meccsen 13 pontos különbséggel vesztettek Lóránték, a visszavágón pedig mindössze kettővel nyertek, nem volt esélyük a negyeddöntőre. Természetesen szerettek volna továbblépni, és akár a döntőig is eljutni. – Bíztunk a sikerben, sajnos nem játszottunk elég okosan és nem dobtunk elég jól. A lepattanókat nem szedtük rosszul, a gyors indításaink működtek, viszont a felállt védelem ellen nem voltunk elég hatékonyak – közölte Dzunic Branislav, az Alba edzője.

Keller Ákos pontjai is kellenek Jászberényben Fotó: Pesti Tamás

Tanítványaival immár a hazai pontvadászatra ügyelnek. A 4. pozícióban tanyáznak 15 győzelemmel és 6 vereséggel, a Pécset 92–71-re, a Paksot 89–82-re verték a közelmúltban. Szombaton, 18 órakor Jászberényben szerepelnek, a házigazdák a 11. helyen állnak 7 győzelemmel és 15 vereséggel. Legutóbb a Szegedtől kaptak ki 94–78-ra. Előzőleg azonban komoly bravúrt hajtottak végre, Kecskeméten nyertek 73–68-ra. A szolnokiakat is nagy csatára késztettették nemrég, az Olajtól 74–70-re kaptak ki végül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!