Kosárlabda

2012.08.14. 06:33

Már hivatalosan is edzenek a kosarasok

Székesfehérvár - Hétfőn délelőtt már hivatalosan is elkezdődött az Albacomp Fehérvár NB I-es kosárlabda-csapatának a felkészülése, a játékosok először a Bregyó-közben futottak.

Matók János

Hétfőn reggel a Bregyó-közben volt jelenésük az Albacomp Fehérvár kosárlabdázóinak, akiknek Braniszlav Dzunics vezetőedző megtartotta az első hivatalos edzést. Amely a sportcentrum futópályáján zajlott, kellemes időben.

A felkészülés programja a továbbiakban is hasonlóan alakul: a játékosok délelőttönként az atlétikai pályán készülnek,  és a kondi teremben erősítenek, délutánonként spinning, TRX és labdás edzés szerepel a programjukban.

Szeptember második hétvégéjén pedig a felkészülési mérkőzések is elkezdődnek már. Ezeknek a tervezett menetrendje: Szeptember 7-9. (péntek-szombat-vasárnap),   nagyváradi  nemzetközi felkészülési torna,  a  résztvevő csapatok: CSM Oradea, Alba Fehérvár, Atomerőmű SE, BT Kolozsvár. Az Alba pénteken a Paksi Atommal, szombaton a Kolozsvárral, majd vasárnap a helyi Nagyváraddal csap majd össze.

A csapat további programja,  szeptember 12., szerda:   Kaposvár_Albacomp Fehérvár;  szeptember 14.,  péntek:   szponzori partnertalálkozó Soponyán;  szeptember 16.,  vasárnap:  Albacomp Fehérvár Nagyvárad;  szeptember 19.,  szerda:  Albacomp Fehérvár Kaposvár; szeptember 21-23. (péntek-szombat-vasárnap),   Léva, nemzetközi felkészülési torna, a  résztvevő csapatok: Astrum Levice, Slask Wroclaw, Helios Domazle, Albacomp Fehérvár.

Szeptember 26., szerda: Komárno_Alba Fehérvár;  Szeptember 28-29., (péntek-szombat)  Temesvár, nemzetközi felkészülési torna, a   résztvevő csapatokat illetően a torna még  szervezés alatt áll;  október 2., kedd: Albacomp Fehérvár_Komárno;  október 6. szombat: az NB I-es  bajnokság kezdete, az első  forduló mérkőzése, amelyet a lelkes fehérvári szurkolók már nagyon várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!