Mosolyt csalnak az arcokra

2021.12.22. 16:08

Karácsonyi adományokat adott át a a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája

A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából, a jókívánságok mellé, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája hosszú évek óta karácsonyi meglepetést is eljuttat az állami gondoskodásban részesülő gyermekek számára. Így történt ez idén decemberben is.

F. M. Kormányhivatal

Forrás: Fejér Megyei Kormányhivatal

A koronavírus-járvány miatt a hagyományos ünnepség elmaradt, az adományozást természetesen megtartották. Az Europe Direct megyei irodavezetője, Szili Valéria összesen 300 kilogramm déligyümölcsöt adott át a megyében  állami gondoskodásban élő gyermekeknek.

 

A Szent István Görög-katolikus Gyermekvédelmi Központ gondozottjai nevében Deresné Tanárki Mária igazgató vette át az ajándékot. E központhoz a nevelőszülői hálózatban 517 gyermek, továbbá a dégi lakásotthoni egységben 48 gyermek tartozik.

 

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban Kelemen Beáta intézményvezető vette át az adományt. E központ működteti Mezőfalván, Sárbogárdon, Előszálláson, Velencén és Martonvásáron a gyermekgondozó intézetet, illetve utógondozói otthont, ahol összesen 150 gyermekről gondoskodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!