F. M. Kormányhivatal

2018.09.28. 11:56

Pályaválasztási Kiállítás – 2018.

A Fejér Megyei Kormányhivatal ebben az évben is megrendezi a Pályaválasztási Kiállítás rendezvénysorozatát, a korábbi hagyományokhoz híven, Székesfehérváron és Dunaújvárosban, november hónapban.

F. M. Kormányhivatal

Az alábbi időpontokban és helyszíneken lesznek a programok:

Székesfehérvár, Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltség (Székesfehérvár, Seregélyesi út 123.)

2018. november 9. (péntek), 9-16 óra,

november 10. (szombat), 9-12 óra

A kiállítás megnyitójára 2018. november 9-én 9 órai kezdettel kerül sor.

Dunaújváros, Dunaújvárosi Egyetem

(Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A.)

2018. november 13. 9-16 óra (kedd)

A kiállítás megnyitójára 2018. november 13-án 9 órai kezdettel kerül sor.

Az eddigi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján Székesfehérváron szakmai bemutatóval és információs börzével egybekötött kiállítás-sorozatot szervez a Fejér Megyei Kormányhivatal. A cél az, hogy a pálya-, a szakmaválasztás és a munkavállalás előtt álló, továbbá pályamódosító fiatalok és felnőttek a munkaerő-piaci igények és lehetőségek jobb megismerésével megalapozottabb pályadöntéseket hozzanak.

Az érdeklődők a kiállításokon ismereteket szerezhetnek a szakmákról; a térségben működő szakközép- és szakiskolákról; a felsőfokú oktatási intézményekről; az iskolai rendszerű és iskolarendszeren kívüli továbbtanulási lehetőségekről; a hazai és az uniós képzési és általános munkavállalási lehetőségekről; a Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály humán szolgáltatásairól, támogatási és ellátási lehetőségeiről; központi felnőttképzési programokról; a gyakorlati szakképzés lehetőségeiről, feltételeiről a képző intézmények, kamarák és a gyakorlati képzést biztosító munkáltatók bevonásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!