Kézilabda

2015.01.19. 14:50

Dunaújvárosban NB II-es és megyei kézilabdázók lépnek pályára

Székesfehérvár - Január 31-én öt női kézilabdacsapat lép majd pályára a Dunaújváros AC által rendezett, a felkészülésbe ragyogóan illeszkedő emléktornán.

Matók János

A Dunaújvárosi AC NB II-es női kézilabdacsapata 2015. január 31-én, szombatra 12.30-tól emléktornát rendez az Arany János Általános Iskola tornacsarnokában.

A dunaújvárosi tornán Németh Helga edző (fehér pólóban) NB II-es csapata, a Gárdony-Pázmánd NKSE is pályára lép. Fotó: Molnár Artúr

Az emléktornán, mellyel a 2009. decemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Gutenkunst Annára, a DAC egykori játékosára, és a 2012. januárjában elhunyt Árva Csabára, a Dunaújváros AC volt vezető-edzőjére emlékeznek majd a résztvevők, pályára lép az NB II-es Tolna KC, a szintén NB II-es Gárdony-Pázmánd NKSE, a rendező Dunaújváros KC másodosztályú csapata, valamint a Fejér megyei bajnokságban szereplő Seregélyesi PDSE, és a Bicskei TC közös együttese.

A megmérettetés körmérkőzésekkel kerül lebonyolításra, így aki kilátogat az eseményre, előzetesen is izgalmasnak tűnő, hat kézilabda mérkőzést is megtekinthet. A belépés természetesen ingyenes. A rendezők szeretettel várják a szurkolókat és a megemlékezőket."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!