Frontális karambol

2019.04.19. 19:54

Tragédia: fehérvári asszony az áldozata a mezőörsi balesetnek

A 81-es számú főúton – pénteken 9 óra 30 perckor – Mezőörs és Kerékteleki között két autó ütközött frontálisan. A balesetben többen megsérültek, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

feol.hu

Fotó: police.hu

A kemma.hu információi szerint a Peugeot vezető 64 éves nő későn vette észre a szemközti sávban, szabályosan érkező autót, és ugyan fékezésbe kezdett, elvesztette az irányítást a járműve felett, a két autó pedig frontálisan ütközött, melynek következtében az egyik az árokba csapódott, míg a másik az úton fordult keresztbe. Az 64 éves asszony súlyos, élettel összeegyeztethetetlen mellkas- és hasi sérüléseket szenvedett, és hiába igyekeztek újraéleszteni, a helyszínen elhunyt.

Fotó: police.hu

A portál azt is említi, hogy egy 9 hónapos terhes kismama is megsérült az eset során, hozzá mentőhelikoptert is hívtak. További négy sérültje is van a balesetnek, ők zúzódásokat szenvedtek. A Kisalföld információi szerint a 64 éves asszony székesfehérvári volt, kocsijában még hárman ültek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!