Folyamatosak a jelentkezések

2022.09.08. 15:00

Határvadászokat toboroztak Igaron

Ahogy korábban portálunkon is olvashatták, pénteken avatják az első határvadászokat a fővárosban, akiknek a feladatuk a déli határ védelme lesz. Szerdán a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai Igaron tájékoztatták az érdeklődőket.

police.hu

Forrás: police.hu

A sárbogárdi rendőrök a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről és módjáról, a feladatellátásról, az illetményről és egyéb juttatásokról informálták szeptember 7-én, az Igari Polgármesteri Hivatalban megjelent érdeklődőket – számolt be a rendőrség a honlapján.

Közleményükben hozzátették azt is, hogy az érdeklődők a képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának vagy rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez – olvasható a police.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!