Jégkorong

2014.07.03. 16:39

Visszatér Fehérvárra Bartalis István és Kóger Dániel is

A huszonnégy éves Bartalis a 2006-2007-es szezon óta a svéd Troja-Ljungby csapatában játszott, előbb utánpótlás, majd felnőtt szinten is.

A svéd második ligában, az Allsvenskanban 196 meccsen játszott és ezeken összesen hatvan pontot szerzett. A huszonöt esztendős Kóger a 2010-2011-es szezon óta tengerentúli ligákban játszott, az AHL-ben 17, az ECHL-ben 145 meccsen lépett pályára. A balszélső a legutóbbi szezonban két ECHL csapat, a Toledo Walleye, majd az Elmira Jackals csapatát erősítette. "Nagy öröm a menedzsment számára,hogy a két fehérvári fiatal ismét itthon játszik, és bízunk benne, hogy a célkitűzések elérésében nagy segítségére lesznek a csapatnak", mondta Ocskay Gábor szakosztály-igazgató. A Fehérvár AV19 és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia egyúttal gratulál a klub fiatal hátvédjének, Láday Tamásnak, aki elkelt a kanadai juniorliga draftján és a WHL-ben érdekelt Spokane Chiefs csapatában folytatja karrierjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!