Jégkorong

2011.11.20. 07:25

Visszaszerezni az elvesztett pontot is!

Máris revansot vehet a Sapa Fehérvár AV19 alakulata a pénteki sérelmeiért. A Raktár utcából pontokat csenő Znojmó együtteséhez látogatnak Kevin Primeau tanítványai.

Tóth Bence

- Helyzeteinket kihagytuk, a hosszabbításban, a büntető párbajban pedig bármi megtörténhet, ebből most mi jöttünk ki rosszabbul. Sok hibát vétettünk főként az első harmadban, aztán kezdtük felvenni a ritmust. Nincs mese, vissza akarjuk szerezni az elvesztett pontot, így Znojmón a célunk a két egység megszerzése – értékelt Kevin Primeau a 3-2-re elveszített találkozó után. A kanadai szakember tehát bizakodó, a vasárnap 17.30-kor Csehországban kezdődő visszavágónak is beillő találkozó előtt.

Tokaji Viktor csapatkapitány vállára rájár a rúd, a szezonban másodszor esett át egy rutin, ám cseppet sem kellemes beavatkozáson.

- Előkészületi meccsen ment ki idén először, akkor nem kockáztattam, most viszont meleg volt a helyzet, így visszatértem. Már annyiszor kiugrott a vállam, hogy nem oszt nem szoroz, ha pályán folytatom. 2-1-nél a kezünkben volt a meccs, Pratt ártatlan szituációban történt kiállítása azonban döntőnek bizonyult. Az 1 pont is számít a végelszámolásnál. Két napunk volt csak, hogy a válogatott meccsek után újra játékba lendüljünk, a Znojmó ellen bár lehetőségeink megvoltak, nem használtuk ki őket. Bízom benne ma már nem fognak csikorogni a fogaskerekek – bizakodott Tokaji.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!