Horoszkópok

2012.06.10. 22:05

Napi horoszkóp - A Halaknak itt az ideje lazítani egy kicsit!

A Kos munkáját siker koronázza, az Ikrek nyerőszériája végre elkezdődik.

feol.hu

Kos (március 21–április 20.)

Munkájában siker koronázhatja eddigi erőfeszítéseit. Beigazolódik, hogy érdemes volt kiállni az elképzelései mellett. Ma már a főnökei is elismerik, hogy érdemes volt hallgatni önre.

Bika (április 21–május 20.)

Nehéz szakaszon van túl az élete, a közeljövő egy kicsit nyugodalmasabb lehet. Végre lesz ideje magára és szeretteire, barátaira is odafigyelni, akik már nagyon hiányolták a törődést.

Ikrek (május 21–június 21.)

Ön győztes típus, a vereséget pedig kifejezetten nehezen viseli. Az elmúlt időszak azonban próbára tette, egy-két kudarccal meg kellett birkóznia. Most azonban nyerőszéria kezdődhet.

Rák (június 22–július 22.)

Tudatosan éli az életét. Elkerülik a látványos hasraesések, igaz, érzelmeit sem éli meg a legmagasabb hőfokon. Tud örülni a kis sikereknek, és van ereje minden feladatra felkészülni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)

Ha ön rabja a labdarúgásnak, akkor családja akár el is köszönhet öntől, gyakorlatilag minden szabadidejét a képernyő előtt tölti. Azért nem ártana, ha néha letenné a távkapcsolót.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)

Az utóbbi időben kicsit többet figyel az egészségére, mint korábban. Jól is teszi, a helyes étrend és a megfelelő mennyiségű mozgás nagyon fontos.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)

Érdemes elgondolkodnia azon, hogy a maximalizmusa vajon boldoggá teszi-e. Azt mindenki tiszteli önben, hogy a legtöbbet hozza ki magából, de másokkal szinte kíméletlen olykor.

Skorpió (október 24– november 22.)

Tudjon végre dönteni. Egyszerre lustálkodni és aktív életet élni, fogyókúrázni, de közben nassolni bizony nem lehet. Hozza meg a saját döntését, és vállalja annak következményeit.

Nyilas (november 23– december 21.)

Ön olyan, mint egy sprinter. Rövid távon hihetetlen eredményeket tud elérni, de Marathon önnek túl messze van. Ne szidalmazza magát, az élet nem csak a kitartókra mosolyog.

Bak (december 22–január 20.)

Már nagyon várta a nyarat, de az élmények maguktól nem fognak besétálni az életébe. Legalább a kertkaput nyissa ki nekik, de még jobb, he eléjük megy, megmártózik kicsit a pezsgésben.

Vízöntő (január 21– február 20.)

Nehezére esik féket tenni a szájára, nem is szokta meg, hogy visszatartsa a véleményét. Most azonban előfordulhat, hogy ez lenne a helyes. Néha okosabb csendben lenni.

Halak (február 21– március 20.)

Hihetetlen időszakot tudhat maga mögött. Lehet, hogy az eredmények nem szembeötlőek, de sok és jó munkát végzett. Ideje végre lazítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!