Horoszkópok

2012.07.28. 22:05

Heti horoszkóp (július 30. - augusztus 5.)

Nézze meg, mi vár Önre július 30. és augusztus 5. között!

feol.hu

Kos - Szárnyakat adhat fantáziájának egy váratlan találkozás vagy üzenet. Lelkesedését viszont a hét elején igyekezzen visszafogni, és az informálódáson kívül még ne tegyen semmit. Főleg, ha már foglalt a szíve.

Bika - A kalandnak induló kapcsolat tartós szerelemmé szépül. Igyekezzen minél több lelkierőt meríteni ebből a viszonyból, ugyanis új partnere sokat segíthet önbizalma erősítésében és saját belső értékeinek feltárásában.

Ikrek - Most lelkileg kell megerősödnie ahhoz, hogy zavartalanul haladhasson a munkájával. A bolygók a hét közepétől kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy változtasson szerelmi életén. Később a tehetetlenségérzés beteggé is teheti.

Rák - Lassítson néhány napot, hogy ismét kellő energiával töltődhessen fel. Egy kicsit elhanyagolta a kapcsolatát. Munkahelyi eredményeinek hála önbecsülése is megnő, ami idővel szerelmi sikereinek is záloga lehet.

Oroszlán - Nemcsak az energiájával gazdálkodik rosszul, hanem az idejével is. Nem kellene mindenkivel leállni vitatkozni, beszélgetni (pletykálkodni), mert ezzel a lényegről terelődik el a figyelme, és veszélybe kerülhet a boldogsága!

Szűz - Mostanában bőséges szellemi energiával rendelkezik, kedvező a bolygók állása ahhoz, hogy visszalopja magát az elhanyagolt barátai, ismerősei szívébe. Még a válást fontolgató kedvesét is sikerül visszahódítania.

Mérleg - Amilyen nagyszerű ötletei vannak a munkájában, olyan hibákat követhet el könnyelműségével. Túl szigorú, ám ezzel csak azt leplezi, hogy fogytán a türelme. Vigyázzon, mert nem elég, ha érzi: szereti a kedvesét, ezt vele is közölni kell!

Skorpió - A munkahelyén adódó kellemetlen események gondot okozhatnak, de mivel munkával kapcsolatos ötletei kimeríthetetlenek, az események átértékelése után rövidesen ezeket is hasznosítani tudja. Egy új szerelem ígér változást. Ha házasságkötés előtt áll, érdemes vagyonszerződést kötnie.

Nyilas - Öntudatos, talán túlságosan is, és rengeteget dolgozik, jó magasra teszi a mércét. A kollégái viszont nem nézik jó szemmel a buzgóságát. Tervezett utazását ne halogassa tovább. Most kedvező feltételekkel intézheti a magánügyeit, ráadásul: amíg távol van, nem irritálja a riválisait sem.

Bak - Tévedések vagy bosszantó események, egy kolléga lustasága akadályozhatja a hét elején a munkájában, de lehet, hogy éppen ezek mentik meg egy meggondolatlan üzlet megkötésétől vagy rossz munkaszerződés aláírásától. A hét második felében a sors viszont kárpótolja majd.

Vízöntő - Nem kezdődik túl jól a hét, de ne mérgelődjön, ne változtasson semmin, és főleg ne kapkodjon, mert azzal még jobban összezavarhatja azokat, akik felfigyeltek a tevékenységére. A türelem most valóban rózsát terem. Hamarosan már a bevételeivel is nagyon elégedett lehet.

Halak - A magánéletét a héten a pénz miatti viták és talán egy féltékenységi jelenet teszi feszültté. Hódítókedve majd csak jövő hét elején éled újra, de legyen óvatos, mert a bolygók nem sokáig tartanak védőernyőt a feje fölé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!