Hírek

2013.12.12. 16:03

Vádemelés a betörő ellen

Bicskén és környékén lakásokból lopott a férfi. Előzetes letartóztatásban várta a büntetőeljárás befejezését.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. F. Gyula 46 éves váli lakos ellen. A férfi 2012 decembere és 2013 májusa között összesen 43 bicskei és Bicske környéki lakásba és családi házba tört be. Az ingatlanokból készpénzt, ékszereket és műszaki cikkeket vitt el majd azokat értékesítette.

A bicskei nyomozók 2013 májusának végén Csákváron fogták el a férfit , akit ezt követően előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták majd bűnügyi őrizetbe vették  és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

B. F. Gyula kihallgatása során elismerte a lopások elkövetését. A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást az azóta is előzetesben lévő gyanúsítottal szemben és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Bicskei Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!