Hírek

2013.01.03. 17:14

Segítettek a sportegyesületek

Székesfehérvár - Csütörtökön sajtótájékoztatón ismertették, mi történt eddig a sportrelikviák árverezése során, miként segítettek a rászorulóknak?

Silye Sándor

Sikeres volt az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület, illetve a Szegényeket Támogató Alapítvány karácsony előtt kezdett árverése. Sportrelikviákra lehetett licitálni, a bevételt a mélyszegénységben élő családok megsegítésére költik. Horváth Ildikó, a két civil szervezet elnöke köszönetet mondott a sportkluboknak azért, hogy az első szóra melléjük álltak.

 

Palkovics Krisztián (középen) és Vámos Zsolt egyetértettek abban,   fontos a jótékonyság, mert a segítség mellett jó példát mutat (Fotók: Nagy Norbert)

A Videoton FC labdarúgóinak dedikált labdája, az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának a  dedikált meze került kalapács alá, a jégkorongozók Palkovics Krisztián dedikált mezét, az atléták Babos Rita  futócipőjét ajánlották fel. A tárgyakat az Alba Plazában állították ki. A kosárlabdázók mezét  a Four Gates Hungary Kft. nyerte, ezt az Alba-Sopron meccs szünetében adták át. 
- Csapatunk minden jó dolgot segít, így volt ez a mellrák elleni akció során és most is - jelentette ki  Halm Rolland  szakosztályigazgató.
-  Egészség-járványt indítunk a vállalkozók között, hogy segítsék az arra rászorulókat - tette hozzá Nagy Tibor,  a győztes cég igazgatója.

A   Sapa-Salzburg meccsen talál gazdára Palkovics meze. 
- Nem az összeg a fontos,  hanem a szándék - mondta Krisztián.

A Vidi labdájára, Rita cipőjére még lehet licitálni!
A  pénzzel olyan családokat támogatnak, akik a közmű tartozásukat nem tudták kifizetni. Így végre  jó értelemben jelenthetjük ki: gáz lesz...!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!