Hírek

2013.10.16. 10:36

L. Simon perel, az adonyi polgármester elhatárolódik

Korábban beszámoltunk róla, hogy L. Simon László feljelentést tett a Népszavában és annak online kiadásában megjelent írása miatt.

Tribolt Lajos

A feljelentés Ronyecz Pétert, Adony polgármesterét is érinti, aki az alábbi közleményt jutatta el hozzánk:

„A Népszavában és a Népszava online-on „Mindent visznek a mezőföldi lovagok” címmel megjelent cikkel kapcsolatban a következő tájékoztatást adom: Végtelenül megdöbbentem a cikk olvasásakor, mivel olyan alapvető tévedéseket, állításokat kapcsolnak a nevemhez, melyeket soha nem mondtam és nem állítottam. A velem folytatott kb. egy órás beszélgetésből csupán néhány gondolat lett kiragadva és sajnálatos módon a teljes sugallatához igazítva. Én kizárólag Adonyról és az adonyi hangulatról mondtam el a hozzám eljutó véleményeket. Határozott kérésem ellenére az elkészült teljes cìkket Láng Judit, a fenti cikk szerzője nem küldte meg véleményezésre, így annak megjelenéséhez nem járultam hozzá. A cikk teljes tartalmával, szellemiségével, sugallatával nem értek egyet, annak üzenetétől teljes mértékben elhatárolódok.

Ronyecz Péter
Adony Város polgármestere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!