Hírek

2013.03.18. 11:25

Kiskunhalasi köszönet a Fejér megyei tűzoltóknak

A múlt héten bajba került emberek nem győzik hálájukat kifejezni a segítségért - ezúttal a tűzoltók munkáját köszönték meg.

feol-duol

Egy kisgyermekes család a 64-es főúton rekedt a hó fogságában március 14-én, az édesapa levélben köszönte meg a hivatásos tűzoltók áldozatos munkáját - tudtuk meg Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől, aki a levelet is eljuttatta hozzánk.

Március 14-én Enying és Dég közt a katasztrofális időjárási viszonyok miatt feleségemmel és 3,5 éves kisfiammal a 64-es úton rekedtünk a hó és szél fogságában. 21 órát töltöttünk az autóban. Szerencsére volt mit ennünk, innunk, és üzemanyag is. Másnap délelőtt egy traktor elvitte a gyereket és feleségemet Dégre, ahol nagy szeretettel és gondossággal fogadták őket. Mivel az autót leállítottam, és utána nem indult be, két óra múlva engem is egy traktor elvitt Dégre.
Délután szóltak, hogy lassan eléri a mentés az autómat, kimentünk. A sárbogárdi tűzoltók nagyon készségesek és segítőek voltak, kiásták a C5 autót, próbálták felnyitni a motorháztetőt, ami nem sikerült. Egy markoló elvitt Dégre, ebben is a tűzoltók segítettek, ugyanis Enyingre akartak vinni. Megfordították a tehetetlen autót, lelkesek, segítőek voltak annyi munka után is. Szombaton autómat lelkes segítők "kiolvasztották", és este 20 órára hazaértünk Kiskunhalasra." - írja a férfi, aki köszönetét fejezte ki a segítségért, s így fejezi be levelét:

"Soha nem felejtem el jó szándékú segítségüket Köszönettel és tisztelettel Dr. Lengyel János orvosigazgató, Kiskunhalas"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!