Hírek

2017.06.27. 10:37

Ittasan csapódott autójával a kerítésbe egy székesfehérvári férfi

Ittasan ült a volán mögé, majd balesetet szenvedett a székesfehérvári férfi.

A rendőrség járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 40 éves M. Attila ellen.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. április 23-án hajnalban Székesfehérváron, a Dráva utca felől az Új Csóri út irányába közlekedett egy Ford típusú személygépkocsival. Haladása során gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy jobbra ívelő kanyarban az úttestről lesodródva, egy családi ház kerítésének ütközött.  A balesetben a sofőr nem sérült meg, azonban a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig bevonták.

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a helyi lakossal szemben indított eljárást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!