Hírek

2014.05.14. 17:54

Indul a 12. Fehérvár Szépe szépségverseny

Idén 12. alakalommal indul útjára a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny. Már lehet jelentkezni!

Miskei Anita

– 2003-ban rendeztük meg első alkalommal a szépségversenyt, mely mára igen népszerű lett, évről évre többen teszik próbára magukat – mondta Óber László, a megmérettetés szervezője. Visszatekintve az elmúlt évekre kiemelte, a szépségek azóta is bizonyítanak, van, aki a szépségiparban vált ismertté, mások jogi, tanári végzettséget szerezve építik karrierjüket. Mindannyiuk számára egy jó lehetőség volt a verseny. Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap lapigazgatója, főszerkesztő hangsúlyozta, a verseny a szépségek önbizalmát, önmagukba vetett hitüket erősítette, és segítette karrierjük tudatos építésében.

Érdemes tehát jelentkezni, akár már a mai napon! Várjuk mindazon szépségek fényképes önéletrajzát, akik szívesen próbára tennék magukat egy jó csapatban, és még az idén augusztus 31-ig betöltik 16. életévüket.

Mától egészen június 15-ig lehet jelentkezni a Fehérvár Szépe – Hírlap Királynője szépségversenyre – mondta el Óber László (balra), Gyulai Sarolta szépségkirálynő és Elekes András lapigazgató (Fotó: Koppán Viktor)

– A székesfehérvári Novotel Hotelben kihelyezett gyűjtőládába dobhatják be jelentkezési lapjaikat június 15-ig a versenyre jelentkezők. Az egész alakos fényképpel ellátott önéletrajzokon feltétlenül fel kell tüntetni a jelentkezők e–mail címét, telefonszámát – emelte ki Óber László. Majd elmondta, június 19-én lesz az elődöntő, ahol kiválasztják a 18 döntőbe jutó szépséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!