Hírek

2012.05.18. 18:10

Átépítés miatt rendőrök irányítanak a Berényi-Kadocsa csomópontban

Székesfehérvár - A Magyar Közút Zrt. Fejér Megyei Igazgatóságának tájékoztatása szerint május 19-én, szombaton 07.00 órától kikapcsolják a Berényi út-Kadocsa út kereszteződésében működő jelzőlámpát. Csúcsidőben rendőri irányítás mellett haladhat majd a forgalom.

feol.hu

A Berényi út-Kadocsa út csomópontban a balra kanyarodáshoz szükséges sáv kialakítási munkái során 2012. május 18-án, pénteken éjjel a burkolati jelek festése történik. A közlekedési jelzőberendezést pedig május 19-én, szombaton szereli a kivitelező, ezért a jelzőlámpát május 19-én 07.00 órától kikapcsolják.
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság május 19-én 07.00-13.00 óra közötti csúcsforgalmi időszakra rendőri kézi irányítást biztosít. A szerelés befejezésekor visszakapcsolják a forgalomirányító jelzőberendezést. Körültekintő közlekedésre és türelemre kérik az autósokat! - írja a város honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!