Hírek

2012.07.27. 17:12

A bakonycsernyei sportpályán öltözőket adtak át

Bakonycsernye - Csodálatos öltözőkomplexum áll a bakonycsernyei sportpálya mellett, a helyiek példás összefogása, szorgalma és természetesen a pályázati pénzek eredménye a létesítmény.

B. Kiss László

Ahogy azt kell: átvágták a nemzetiszín szalagot.
Bakonycsernye polgármestere, Turi Balázs, a térség országgyűlési képviselője, Törő Gábor, a legendás futballista, Mészöly Kálmán és a Bakonycsernyei Bányász szakosztály-elnöke, Varga Jenő jogosan mosolygott büszkén a pénteken átadott,  felújított öltözőépület előtt, amely minden igényt kielégít, nem egy NB II-es együttes megirigyelné, ha ilyennel rendelkezne.


A négy nagy öltözőből, az ahhoz tartozó zuhanyzókból, játékvezetői szobából, szertárból álló épület mintegy 39 millió forintból épült fel, amelyből 31 millió TAO-ból származó, illetve egyéb pályázati pénz, a maradék önerő.
A létesítmény értéke ennél jóval több, a helyi fővállalkozó, a szakosztály-elnök Varga Jenő lényegesen olcsóbb ajánlatot adott a többi pályázónál, a faluban pedig rengetegen mentek ki a sporttelepre dolgozni társadalmi munkában, amely hatalmas segítségnek bizonyult, nevüket tábla őrzi az öltöző falán.
Turi Balázs polgármester nem győzte hangsúlyozni, mennyire büszke a bakonycsernyei közösségre, amelynek összefogása példaértékű, de Mészöly Kálmán is annak örült a legjobban, hogy mennyien képesek együttműködni egy jeles célért.
Az öltözőavatás egyébként a falunapok nyitóprogramja volt, vasárnapig tart a dáridó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!