Hírek

2017.06.30. 16:59

Díjakat adták át a bodajki városnap alkalmából

Szombaton tartják a városnapot a településen. Pénteken pedig az önkormányzat díjait adták át ünnepélyes keretek között.

B. Kiss László

Mióta várossá lett Bodajk, azóta tartanak városnapot. Az idei a kilencedik. Szombaton, azaz július 1-én egész nap szórakoztató programok sokasága várja az érdeklődőket a település szívében található tó környékén. Pénteken – a városnap nyitányaként – utat, járdát adtak át, majd ünnepi testületi ülés keretében több önkormányzati díjat nyújtott át Wurczinger Lóránt polgármester és Dimovicsné Trádler Hajnalka alpolgármester.

Polgármesteri Díszoklevelet vehetett át Janászek Valter. A kiváló szakember azért kapta az elismerést, mert tagja volt a Fejérvíz Zrt. azon csapatának, amely megnyerte a XIII. Országos Vízközműszerelő Versenyt.

 

A díjátadásra eljött a táncműhely csomó ifjú növendéke is. Ők láthatók a képen a kitüntetettek társaságában

Közegészségügyi Díjban részesült Korcsikné Számpli Katalin, aki 2006-tól asszisztensként látja el az 1. számú háziorvosi körzet betegeit. Áldozatos, lelkiismeretes munkájáért ítélte neki a díjat az önkormányzati testület, miként az a méltatásban elhangzott.

Közművelődési Díjat kapott  a 3FALU Tánműhely, az elismerést annak két művészeti vezetője –  Kozma-Körtvélyesi Kinga és Kozma Ferenc – vette át. A díjátadón jelen volt tucatnál több gyerek is,  a táncműhely legifjabb növendékei.A táncműhely 2011-be jött létre, több néptáncegyüttest tömörít.

Az ünnepségen köszöntötték Salgói Jánost is, aki májusban vette át a megyei önkormányzat Marosi Arnold díját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!