Hírek

2017.05.02. 17:30

Ezüstérmesek lettek a fehérvári radiológusok

A Fejér Megyei Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai Osztálya második alkalommal delegált csapatot a Radiológia Kvíz & Játék Radiográfusoknak című országos szakmai vetélkedőre.

Házi Péter

A vetélkedő során képalkotó eljárások fizikai alapjaival kapcsolatos, hagyományos radiológia, metszetanatómia, UH Ct, MR-képalkotással kapcsolatos teszt- és kvízkérdések, szóbeli, gyakorlati, logikai és ügyességi feladatokban mérhették össze tudásukat, szakmai rátermettségüket.

A Pöttyös Tudományos Alakulat nevű fehérvári csapat jól együttműködve, gyorsan oldotta meg a feladatokat, így a versenyben az előkelő II. helyezést érték el. A csapat tagjai: Osváthné Koós Erika, Barbély Péterné, Batiné Siklósi Erika és Veszprémi Krisztina.

- Büszkék vagyunk az eredményre, ami asszisztenseink jó szakmai felkészültségét, rátermettségét bizonyítja - fogalmazott Bokorné Sike Erika, a MESZK Fejér Megyei Területi Szervezetének elnöke. fmh-hp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!