Hírek

2017.05.17. 11:00

A fehérvári oviban Pinokkió mutatja az időt

Székesfehérvár – Az Árpád Úti Óvoda napórája is bekerült egy országos pályázat tíz olyan pályaműve közé, amelyek a legtöbb szavazatot kapták.

Bokros Judit

Nagyon látványos, Pinokkiót ábrázoló napórát sikerült alkotni szülői összefogással és a gyerekek segítségével a fehérvári Árpád úti Óvoda egyik óvónőjének, Kaiser Erikának. A mű egy drogéria Nap gyermekei elnevezésű pályázatára készült, amelynek legjobbjai játszótér-felújítást nyerhettek. A napórákról fotót kellett készíteni, majd miután ezek fölkerültek az internetre, szavazni lehetett rájuk. A zsűri végül a tíz legtöbb voksot kapó óvoda közül választotta ki a győztest. A kiírás sokakat megfogott, az országból 488 óvoda küldött be 613 pályázatot, s Fejér megyéből is többen alkottak.

Balról Kaiser Erika és kollégái a Csiga csoportba járó gyerekekkel
Fotó: a szerző

A nyertes ugyan egy budapesti intézmény lett, ám az Árpád Úti Óvoda pályázata is a tíz legnépszerűbb között volt, rájuk is sokan szavaztak. Jutalomként kisebb ajándékokat kaptak, és persze azt, hogy övék marad a mutatós, egyedi napóra, ami már a kertet díszíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!