Hírek

2017.03.24. 11:21

Hetedikeseknek, nyolcadikosoknak 100 ezer forintos nyeremény médiavetélkedőnkön! Jelentkezz te is!

Idén is 100 ezer forintos fődíjra számíthat az az általános iskolás csapat, amelyik a legjobban teljesít médiavetélkedőnkön!

S. Töttő Rita

Hetedikes, nyolcadikos fiatalokat tanító pedagógusok figyelmébe ajánljuk azt a médiavetélkedőt, melyet tizenegyedik alkalommal hirdet meg a Fejér Megyei Hírlap! A Ladik, azaz a Lapot a diákoknak! médiavetélkedő izgalmas fordulókon keresztül követi végig a csapatok munkáját, akik közül a legjobbak a négymegyés régiós vetélkedőn, a kislődi Sobri Jóska Élményparkban  küzdhetnek meg a 100 ezer forintos fődíjért.

Közben is lesznek persze értékes nyeremények, amelyekért megéri játszani, vetélkedni és kreatívan gondolkodni! Kérjük hát a Fejér megyei iskolák tanárait, verbuváljanak ötfős csapatokat, akik már most elkezdhetik az első forduló, azaz a Ladik totó kitöltését és visszaküldését.

A totót megtalálhatják a március 22-i Fejér Megyei Hírlap 8. oldalán. A kitöltött totók beküldési határideje április 7-e, így hát érdemes igyekezni! A kérdésekre a választ megtalálhatják a gyerekek a Fejér Megyei Hírlap hasábjain, rákereshetnek a feol.hu-n, a lényeg, hogy tájékozódjanak Fejér megyéről.

Azok a csapatok, akik visszaküldték a totót, számíthatnak egy következő feladatra, amelyet pedig a megyei döntő követ a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségében, várhatóan május közepén, egy pénteki nap délelőttjén.

Az előző évek versenyzői mind élményekkel telve tértek haza mind a megyei, mind pedig a régiós döntőről, a célunk ugyanis az, hogy a most felnövő generáció számára is természetessé tegyük a Fejér Megyei Hírlap létezését, amelyből   érdemes tájékozódni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!