Hírek

2017.03.28. 17:10

A személyesség is fontos

Székesfehérvár – Április 3-án jelenik meg Állásbörze magazinunk, az MKOSZ csarnokbeli, hasonló című rendezvényhez kapcsolódóan. Ezen a régió legnagyobb munkáltatói vesznek részt.

Fejér Megyei Hírlap

A munkaerőpiacon több, mint 20 éve jelen lévő Pannonjob Kft. ügyvezetőjét, Molnár Attilát kérdeztük állásbörzés tapasztalataikról.

– Az elmúlt 2 évtized alatt volt szerencsénk több állásbörzén részt venni és nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk székhelyén, Fehérváron is lesz idén egy olyan nagy rendezvény, amely az álláskeresőket és munkaadókat közelebb hozza egymáshoz – fogalmazott az ügyvezető igazgató. – Habár napjainkban az on-line kommunikáció korát éljük, mégis nagyon fontosnak tartjuk, hogy személyesen is jelen legyünk egy-egy fórumon. Az álláskeresőkben sok kérdés merül fel, szívesen veszik, ha néhány percben személyesen is van lehetőségük ezeket a kérdéseket feltenni, és szakértő munkatársainktól kapnak is rá választ.

Molnár Attila ügyvezető igazgató Fotó: PannonJob

A szakember hozzáteszi, partnercégeik megbízásából több terület ajánlatait is képviselik, így a hozzájuk forduló álláskeresők számára földrajzilag és végzettséget tekintve is sokszínű ajánlattal tudnak szolgálni. A munkaerőhiányról szóló hírekkel ők a napi munkában naponta találkoznak, Molnár Attila szerint erről beszélni már nem számít újdonságnak a médiában sem.

– Most már nem csak a különböző speciális végzettséggel rendelkező szakembereket nehéz megtalálni, de kihívást jelent a cégek számára a betanított munkára, operátori munkakörökbe megtalálni a megfelelő motivációval rendelkező munkavállalókat. A több évtizedes felhalmozott tapasztalatunkkal tudjuk segíteni a hozzánk forduló, munkaerőhiánnyal küzdő cégeket céljaik elérésében. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy ma is sokan vannak azon álláskeresők, akiknek eddig még nem sikerült megtalálniuk valamilyen okból számításaikat, mi nekik is szeretnénk támogatást nyújtani.

Állásbörzét rendez április 3-án a Fejér Megyei Hírlap - Itt biztosan állást talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!