Hírek

2017.02.10. 19:15

"Kell még egy ölelés" - A nevelőszülők és gyermekeik örömmel készültek a farsangra

Székesfehérvár - Hatalmas nyüzsgés töltötte be pénteken délután a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának egyik termét: hercegnők és kalózok is érkeztek a farsangra.

Szanyi-Nagy Judit

Egy öt éve felélesztett hagyomány volt a pénteki farsangi alkalom, amely során a nevelőszülői hálózatban nevelkedő gyermekek és nevelőszüleik vettek részt a mulatságon.

A "honfoglalók" éneke közben megszűnt az alapzaj: mindenki elcsendesedve hallgatta előadásukat
Fotó: Szanyi-Nagy Judit

- Úgy élünk, mint egy nagy család, szeretjük ezeket a közös programokat - mondta Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója. A gyermekek szívvel-lélekkel készültek a rendezvényre: néhányan még énekes produkciót is bemutattak. Az eseményen a jelmezek mellett az otthon készített süteményeket is díjazták.

A hálózatban résztvevők köre gyakorlatilag Bodajktól Balinkán és Sárbogárdon át Dunaújváros térségéig terjed. Az igazgató elmondása alapján egyedül a megye északi része kevésbé lefedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!