Hírek

2017.01.04. 19:49

Legyen ön is a Fejér Megyei Hírlap kkv-s tanácsadója!

Eredeti lehetőséget ajánlunk tevékenységi körének, szakmai kompetenciáinak megismertetésére az önnek legmegfelelőbb célcsoporttal.

A közönség 192 ezer olvasó és több ezres nagyságrendű kkv-s ügyfélkör. A kis- és közepes vállalkozások gyakran fordulnak tanácsadókhoz. Szeretne régiójában a kkv-k legismertebb tanácsadója lenni? Jelenjen meg a Fejér Megyei Hírlap KKV-TIPP mellékletében, feol.hu/kkv oldalunkon!

Így könnyebben jut új ügyfelekhez, ismertséghez, hírnévhez. Várjuk bemutatkozását, ha az alábbi témakörökben tanácsokkal, megoldásokkal tudja ellátni a vállalkozásokat: marketing tevékenység (print-, online média megjelenés; médiamix készítése), piacismeret, megrendelés (piackutatás; eu-s állami források; közbeszerzési tanácsadás), pénzügyek, fejlesztés (finanszírozási, beszerzési, pályázatírói, projektmenedzseri tanácsadás), vezetés, irányítás (straté-giai, management, minőségbiztosítási, adó és jogi vezetési tanácsadás, tréning, coaching).

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, a következő címre juttassa el bemutatkozását: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!