Hírek

2017.01.09. 20:02

Beszakadt két ember alatt a jég a Velencei-tónál

Velencei-tó – Állítólag két ember alatt is beszakadt a jég hétvégén a Velencei-tavon. Az egyik szerencsétlenül járt férfi állítja, a Popstrandon történt az eset, a tulajdonos szerint nem.

S. Töttő Rita

Vasárnap ment le családjával egy férfi korcsolyázni az agárdi Popstrandra, miután azt olvasták, biztonságos vastagságú a jég. Ám korcsolyázás közben beszakadt alatta a jég, aki nyakig elmerült a jeges vízben. Előtte észlelte, hogy néhol vizes a jég, ezeket a területeket próbálta kikerülni – árulta el az egyik internetes portálnak a férfi.

A portál szerint a férfi síró gyereke nézte, ahogy küzd a jéggel az apuka, akinek egy másik korcsolyázó segített végül kijutni a vízből, miközben megjegyezte: ma már beszakadt más is a jégen. A feol.hu megkereste Turbók Jánost, a Popstrand vezetőjét, aki hangsúlyozta: az eset nem a Popstrand területén történt, hanem Agárd és Gárdony között valahol. S   mindemellett – tette hozzá – hangosbemondón folyamatosan figyelmeztették az embereket többek közt arra, hogy kerüljék el a rianásokat, ne menjenek a hajóállomás közelébe.

Mi is jártunk hétvégén a Popstrandon, akkor a stég közelében korcsolyázott mindenki Fotó: Molnár Artúr

– Nem foghatom minden felnőtt ember kezét és nem szólhatok, hogy meddig mehet – mondta Turbók János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!