Gazdikereső

2024.04.29. 10:49

Popey, Cipó, Dotti, Fufi, Geri és Lina – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Többen már hosszú ideje az ASKA menhely lakói, de még mindig bizakodva töltik napjaikat és remélik, hogy egy nap értük sétál be valaki.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Popey egy keverék kan kutya, aki a becslés szerint két éves. Játékos és kissé kajla, de ennek ellenére pórázon viszonylag jól közlekedik. Bújós kutyus és szereti, ha foglalkoznak vele. Családi négylábúnak ideális választás lenne. 

Popey
Forrás: ASKA

Cipó szintén egy keverék fiú kutya, aki 2018 nyarán született. Kedves, ragaszkodó és nyugodt. Más kutyákkal is jól kijön. Gazdáját sajnos elvesztette és nem volt, aki gondját viselte volna, így került az ASKA menhelyére. Bekerülésekor is látszott, hogy hálás természetű, így bizonyára örökbefogadójával is az lenne, ha otthont adna neki. 

Cipó
Forrás: ASKA

Dotti egy feltehetően másfél éves leányzó. Emberközpontú, szereti, ha valakinek a közelében lehet. Gondozói inkább egyedüli kutyának ajánlják, mert még nem kedveli túlzottan ebtársait, de ez egy kis tanítással formálható. 

Dotti
Forrás: ASKA

Fufi körülbelül egy nagyjából egy éves fiúcska. Fiatal korából adódóan jól formálható és tanítható. A szocializálással nincs baj, jelenleg is több kölyökkel él együtt. A menhely elsősorban családnak szeretné örökbeadni.

Fufi
Forrás: ASKA

Geri egy négy és fél éves dalmata jellegű kutyus. Vidám, bolondos természete van, így ha valaki ránéz, akkor biztosan megmosolyogtatja. 2021 óta a menhelyen él és nagyon megérdemelné már, hogy egy szerető gazdi örökbefogadja. 

Geri
Forrás: ASKA

Végül pedig Lina, aki egy 2023. január elején született szuka kutya. Eleven, mozgékony és játékos kutya, ezért családban, gyerkőcök mellett biztosan nagyon boldog lenne. 

Lina
Forrás: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában