Hírek

2016.12.14. 14:45

Nagy a szívük a diákoknak - rászoruló családokon segítenek

Székesfehérvár – A Kodolányi János középiskola tanárai, dolgozói és diákjai idén igazán kitettek magukért. A rászoruló családoknak gyűjtött adományaik megtöltötték az egész aulát.

Sebestyén Lilla

A Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnáziumban már többéves hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével segítenek a rászorulókon. Sokáig a cipősdoboz akcióhoz csatlakozva tették ezt meg, de két esztendővel ezelőtt saját gyűjtésbe kezdtek.

Idén – a védőnői szolgálat ajánlására – tizenhét, sok gyermekes családnak segítettek a gyerekek, tanárok és dolgozók, közösen.

Fotó: Molnár Artúr

Gubánné Ármai Erika, a gyűjtés főszervezője elmondta: – Mindenki kivette a részét a jótékonykodásból. A kérésnek megfelelően tartós élelmiszerekből. tisztítószerekből hoztak a gyerekek a legtöbbet, de babakocsit, orrszívót, ruhákat is találni a csomagokban.

Az adomány egy részét tegnap adták át az iskolában a védőnői szolgálat munkatársainak, egy másik részét az osztályok maguk viszik el a kiválasztott családoknak, még az ünnepek előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!