Hírek

2016.09.08. 15:35

Elkészültek a sportcentrum tervei

Szabadbattyán – Elkészültek a tervei egy többfunkciós sport és kulturális központnak, megteremtve a lehetőségét annak, hogy kiírás esetén pályázati forráshoz juthasson a település.

V. Varga József

Egy régi, kedves álom került újra központi helyre az önkormányzat elképzeléseinek sorában, elkészültek a tervei egy többfunkciós sport és kulturális központnak – tudtuk meg Polyák István polgármestertől.

A látványtervek a külső lelátóról mutatják a futballpályát, illetve

Az egyeztető fórumra mindazon személyek meghívást kaptak, akik korábban és jelenleg is szívükön viselték, viselik a sportközpont ügyét, illetve akik a helyi sportéletben meghatározó szerepet töltenek be – mondta el lapunknak a polgármester. A megbeszélés egyik legfontosabb gondolataként kikristályosodott, hogy a sok-sok elképzelést figyelembe véve ki kell alakítani és formába kell önteni a konkrét tervet, hogy pályázati kiírás alkalmával kész anyaghoz tudjanak nyúlni.

Madártávlatból a főter az épületekkel, a sportpályával Fotóreprodukció: V. Varga József

Amint megtudtuk: a sportcentrum megvalósításának egyik legfőbb menedzsere Simon István vállalkozó lett, aki magára vállalta az elképzelések és az ehhez kapcsolódó feladatok koordinálását, a tervek pénzügyi finanszírozását. A projekt kiegészült újabb szakmai ismérvekkel, amelyek kapcsán nemcsak egy sportcsarnok, hanem egy többfunkciós sport és kulturális központ tervei készültek el – folytatta a település első embere.

Még sok kapcsolódó feladatot kell az önkormányzatnak megoldani, de közelebb kerültek egy különlegesen szép, többcélú, Szabadbattyán arculatát nagymértékben befolyásoló elképzelés megvalósításához – tette hozzá Polyák István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!