Hírek

2016.08.08. 07:36

Baleset előzés közben és egy ittas sofőr

Az elmúlt 24 órában is akadt dolguk a Fejér megyei rendőröknek.

Közúti közlekedési baleset miatt kellett intézkedni a rendőröknek 2016. augusztus 7-én délután a 81-es számú főút 5-ös kilométerénél, ahol egy Székesfehérvárról Sárkeresztes irányába tartó BMW típusú személygépkocsival közlekedő székesfehérvári lakos balra kanyarodás közben nem vette észre az őt előző Ford típusú gépjárművet és közlekedési balesetet okozott. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A járőrök Székesfehérváron, az Új Váralja soron ellenőriztek 2016. augusztus 6-án éjszaka egy személygépjárművet és az azt vezető szajoli lakost. A 49 éves sofőrnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és mintavételre az orvosi ügyeletre előállították. Az ügyben az illetékes rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!