Hírek

2016.04.11. 16:56

Manóka újra a képernyőn

Harza Márk egy újabb országos tehetségkutató műsorban mesél nekünk. Ráadásul nagy sikerrel: már bent van a legjobb tizennégyben.

Sebestyén Lilla

Harza Márk – becenevén Manóka – újra bebizonyította: a kerekesszék és a testi fogyatékosság nem állhat az útjába.

Jelenleg az egyik kereskedelmi televízió, tehetségkutató műsorában, a Kismenőkben szerepel, nem kis sikerrel.

A részletekről ő maga mesélt: – A forgatás hosszú volt, de nagyon jó hangulatú. Leginkább a többi gyerek és a stáb miatt. Igazi csapattá váltunk, új barátokat is szereztem – újságolta el a tizenkét esztendős kisfiú, aki egy súlyos és igen ritka csontfejlődési rendellenességgel küzd születése óta. A szervezet pont azt az enzimet nem termeli, melyre szüksége lenne a fejlődéshez, növekedéshez.

Fotó: TV2

Manóka humoros, Se veled, se nélküled című, a nő teremtéséről, illetve a férfi-női kapcsolatokról szóló meséjével és elképesztő előadókészségével belopta magát a szűri és a közönség szívébe, ami a versenyen kapott, kiemelkedően magas pontszámain is látszik.

– Nagyon meglepett hogy bejutottam a legjobb tizennégybe, mert nagyon erős a mezőny, sok a tehetséges gyerek – vélekedik Manóka, aki szerint a verseny egyáltalán nem érződik a színfalak mögött. Inkább az a jellemző, hogy mindeki segít mindenkinek.

A pusztaszabolcsi kisfiú, előző előadását is szeretné überelni. Mint mondja: a legközelebbi alkalomra egy még viccesebb produkcióval készül, egy úgynevezett haladzse mesével, ami számára is tartogat kihívásokat, jelenleg is lázasan gyakorol.

Márkot látszólag nagyon izgatottá teszi a tehetségkutató, hallani a hangján, hogy élvezi.

De az örömre van még egy ok: mikor megkérdeztem Manókát, ezt a koraérett, hihetetlen kis srácot, miképpen érzi magát mostanában, ezt a választ kaptam: Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!