Hírek

2016.04.03. 06:51

Lopás és lopási kísérlet Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök Székesfehérváron, a Balatoni úton ellenőriztek 2016. április 2-án 19 óra 40 perckor egy 44 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy előző nap szerszámgépeket és csaptelepeket tulajdonított el az egyik áruházból. A rendőrök Ny. Viktort előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Dunaújvárosban, a Völgy soron igazoltattak a rendőrök 2016. április 2-án 17 óra 45 perckor egy helyi férfit, aki percekkel korábban betörte egy családi ház ablakát, majd az ingatlanból szeszes italt, ékszeres dobozt és élelmiszereket próbált meg eltulajdonítani. A 29 éves A. Antalt cselekménye közben a rendőrök tetten érték, majd elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt és bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!