Hírek

2016.04.10. 06:33

Kábítószert találtak a 17 éves fiúnál

Dunaújvárosban kábítószer birtoklása miatt, Székesfehérváron bolti lopás elkövetőivel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2016. április 9-én délelőtt Dunaújvárosban, a Kandó Kálmán téren igazoltattak egy három főből álló társaságot. A fiatal férfiak ruházatának átvizsgálása során egyikük kabátjának zsebében kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A 17 éves fiút mintavételre előállították és a növényi származékot lefoglalták tőle. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő nagyáruházba kértek rendőri segítséget a vagyonőrök 2016. április 9-én délután, mivel tetten értek két sárosdi lakost, akik az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően szeszes italt próbáltak meg eltulajdonítani az üzletből. A 19 éves férfit és 17 éves társát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a rendőrök, ahol lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!