Hírek

2014.10.09. 18:50

Megyei prímák mutatkoztak be

Székesfehérvár - Csütörtökön a Megyeházán sajtótájékoztatón mutatkoztak be a a Fejér Megyei Príma Díjak ezévi jelöltjei. A díjátadót november 20-án tartják.

Kocsis Noémi

Mint a nagyszabású, sorrendben immár kilencedik rendezvényről a sajtótájékoztatón elhangzott, idén 200 jelölés érkezett a tíz kategória lehetséges kiválasztottjaira, akik közül hárman 1-1 millió forint fődíjban részesülnek, de a gálán kiosztanak 10 különdíjat és 2 közönségdíjat is, továbbá ezen eseményen adják át az Év Vállalkozója és a Közügyekért elismerést is. A Demján Sándor nagyvállalkozó által alapított Príma Primisszima megyei megfelelőjeként minden évben megrendezett díjátadás jelöltjeire most is lehet szavazni a lapunkban közölt szavazószelvényen, illetve a feol-on is.

Négy jelölt a VOSZ megyei szervezetének sajtótájékoztatóján: (balról) Fenesi András, Váradi Eszter Sára, Vizi László Tamásné (a Tóparti igazgatója) és Kirán P. Gayor

A Príma-díj idei jelöltjei: Vakler Anna zenepedagógus, valamint a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola (oktatás és köznevelés kategória), Váradi Eszter Sára színművész (színház- és filmművészet), a Dab Docler Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapat (sport), Fenesi András, a Móri Városi TV főszerkesztője (sajtó), Kató Balázs keramikus és Szakál Antal festőművész-tanár (képzőművészet), Kirán P. Gayor gyermekorvos (tudomány), Mészáros János Elek énekes (zeneművészet), Sáringer Károly író-újságíró (irodalom).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!