Hírek

2014.07.17. 13:40

Munkahelyi képzések a Jüllich Glas Holding Zrt.-nél

Uniós forrásból megvalósuló munkahelyi képzések a Jüllich Glas Holding Zrt.-nél.

A székesfehérvári székhelyű társaság TÁMOP-2.1.3.B-12/1 pályázati projekt keretében biztosított képzési lehetőséget komplex kompetenciafejlesztés formájában munkavállalói számára. A képzések során 71 alkalmazott részesülhetett angol nyelvi, valamint vállalkozásműködéssel kapcsolatos szakmai ismeretekben. A mintegy 35 108 819 forint összköltségvetésű képzési projektet 100%-ban támogatta az Európai Unió.

Jüllich Glas Holding Zrt. Magyarország legnagyobb üveg-nagykereskedelmi és feldolgozó komplexuma. Összesen 11 hektáron 35.000 m2-es gyártóüzem és raktárbázis található. Az új beruházásaik eredményeként megkezdődött a napelem gyártás is, illetve bővültek az edző és üvegmegmunkáló kapacitással. Az új üzletág a jövőbe mutató fejlesztések mérföldköve. A vezetők által kiválasztott képzések növelik a munkavállalóik foglalkoztathatóságát. Az ismeretek elsajátítása révén a dolgozók nemcsak saját céljaik megvalósításához kerültek közelebb, hanem a céget is versenyképesebbé teszik a hazai és a nemzetközi piacokon. A projekt a vállalat koherenciájának növeléséhez, valamint a szolgáltatásaik minőségének magas színvonalon történő megtartásához is hozzájárult. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!