Hírek

2013.12.30. 07:59

Konyhakéssel szúrta le barátját

Helyszínt elhagyó sofőrrel, körözöttel és életveszélyes sérülést okozóval szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában.

A rendőrségre 2013. december 29-én 22 óra 45 perckor arról érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen autó Börgöndpuszta, Fő utcán lévő tűzcsapnak nekiütközött, majd a sofőr megállás nélkül továbbhajtott. Adatgyűjtést követően a rendőrök megállapították, hogy egy BMW volt az, ami az anyagi káros balesetet okozta. Az autót egy 33 éves enyingi férfi vezette, aki visszatért a helyszínre, miközben a szemle tartott. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre állították elő a járőrök. A gépkocsivezető a rendőröknek azt nyilatkozta, hogy miután megtörtént a baleset, elment barátjához, ott fogyasztott alkoholt. A férfivel szemben megindult a szabálysértési eljárás.

Dunaújváros, Váci Mihály utcában igazoltattak a rendőrök 2013. december 29-én 14 óra 15 perckor egy férfit. A 24 éves dunaújvárosi lakosról megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözését rendelte el kétnapos szabálysértési elzárása miatt. A fiatalt a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahonnan átszállították a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Székesfehérvári Objektumába.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás 2013. december 29-én a Bicskei Rendőrkapitányságon O. L. S. 29 éves nagyegyházai lakossal szemben. A férfi a vele egy tanyán élő 32 éves barátját összevitatkozott, majd a vita hevében egy konyhakéssel bal vállon szúrta. A szurkálót a rendőrök elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!