Hírek

2013.10.25. 07:39

Staféta Mónos Viktóriával

A staféta múlt heti számának vendége Matkovich Zsuzsa, a Matkovich Modellügynökség ügyvezetője a stafétát Mónos Viktóriának, a Pöttöm Palota és az Angyalkert Családi Napközik tulajdonosának adta át, a következő kérdésekkel együtt.

- Mikor és hol nyílnak meg ezek a napközik, illetve miért jó egy családi napközi?

- Február elsején nyitja meg kapuit mindkét napközi egy helyen, egészen pontosan a székesfehérvári Vidámparki tó közelében, a Tóparti gimnázium mögött. A hely kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy egy csendes és természetközeli környezetben egyengethessük a gyermekek útját. A családi napközi számos előnyökkel jár, a csoportok létszáma kisebb, a légkör - talán mert ez nem egy intézmény, sokkal inkább egy második otthon - sokkal családiasabb, mint egy bölcsődében. A Pöttöm Palotában és az Angyalkertben pedig plusz szolgáltatásokkal is igyekszünk könnyíteni a szülők és a porontyok dolgát. Ilyen a baba taxi, a pár órás gyermekfelügyelet, a gyermekpszichológus és a német, angol nyelvoktatása.

Mónos Viktória a stafétát Szabados Józsefnek, az Alkunet Kft. üzletvezetőjének adja tovább. Kérdései a következők: Mikre kell figyelni, ha nyomtatót vásárolunk? Illetve, mit tehet az ember, ha egyszer csak leáll a számítógépe?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!