Hírek

2013.10.26. 19:45

Három humorista hozta a jókedvet

Székesfehérvár – Klasszikus kabaré, paródia, humoros megjegyzések. Szórakoztatás és önfeledt szórakozás – ez az, amit a stand-up comedy hazai képviselői pénteken este a székesfehérvári közönségnek kínáltak.

Miskei Anita

Ki ne figurázná ki a napi politikai eseményeket, szereplőket, a hazai futballéletet, vagy épp saját baklövéseit? A stand-up comedy hazai képviselői pénteken Székesfehérváron jártak. A Művészetek Háza színháztermében sorra jöttek a poénok, vicces megszólalások. Kovács András Péter, Litkai Gergely és Aranyosi Péter egymás szavába vágva mesélt, miközben a közönség megtudhatta, Aranyosi 5 éves fia miként „edzősködik” az uszodában.

Kiderült, az is, hogy Litkai kislánya imádja az édességet, s azt is, hogy a nyár közepe óta KAP, azaz Kovács András Péter háromgyermekes családapa. A három humorista időről időre fellép a fővárosban és vidéken is. Hosszú ideje állnak már színpadon, annak ellenére, hogy mindannyiuknak van „rendes” szakmája is. A humoristák a Magyar Rádió kabaréjában s más produkciókban is fel-feltűnnek, szórakoztatnak.

Elárulták, olykor együtt, máskor külön-külön készülnek az előadásokra. Van, aki otthon hosszasan dolgozik a poénokon, mások lazábbak, spontánabbak s szinte azonnal reagálnak a közönség megnyilvánulásaira is. A humoristák történetei folyamatosan változnak, aktuálisak, olykor ironikusak. Pénteken Székesfehérváron elmaradhatatlan volt a futball s Felcsút kifigurázása, de ezt a fehérváriak cseppet sem bánták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!