Hírek

2013.08.30. 08:11

Szomszédbántalmazás, lopási kísérlet

Egy férfi egy sörözőből akart lopni Vajtán, Ercsiben pedig egy szomszédi vita során szabadultak el az indulatok.

feol-duol

Vajtán, a sárbogárdi járőrök szolgálatuk során gyanús körülményekre lettek figyelmesek augusztus 29-én este egy sörözőnél. Az italmérést átvizsgálva a rendőrök a bejárati ajtón sérülést észleltek, majd a beltérbe lépve egy férfit találtak, akit azonnal elfogtak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A férfi az egyenruhások érkezése előtt összekészítette azokat a dolgokat, amiket el akart tulajdonítani a kocsmából, így a bűncselekmény kísérleti stádiumban rekedt. A Sárbogárdi Rendőrkapitányságon B. Sándort lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették - közölte pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely egy másik esetről is beszámolt.

Ercsiben, a Lavotta utcába hívtak rendőrt verekedés miatt augusztus 29-én délután. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy szomszédi vita során szabadultak el az indulatok, aminek következtében G. Gábor bántalmazta 45 éves szomszédját. A bántalmazót előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol garázdaság vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!