Hírek

2013.08.11. 08:14

Körözött nőt és férfit fogtak el

Enyingen és Gárdonyban fogtak el körözött embereket a rendőrök szombaton.

feol-duol

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei augusztus 10-én délután 16 órakor Enyingen  a 7-es számú főúton igazoltattak egy  férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök C. József 40 éves tiszaföldvári lakost ezért elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei ugyancsak augusztus 10-én,  6 órakor Gárdonyban, az Ezüst utcában igazoltattak egy nőt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök F. G. Judit 54 éves helyi lakost ezért elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - tájékoztatott vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!